Csercseszov: Nem az a dolgom, hogy szeressenek

CSERCSESZOV, Sztanyiszlav
Leverkusen, 2023. március 9. Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében, a német Bayer Leverkusen - Ferencváros első mérkőzésen a leverkuseni BayArenában 2023. március 9-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
2018-ban a világ tíz legjobb edzője közé választották Sztanyiszlav Csercseszovot. Nem véletlen persze: a Fradival is csodát tett és most is arra készül. Csercseszov, amióta Magyarországon dolgozik, még nem adott nagy stúdióinterjút. Most igen, a Századvég Youtube-csatornájának, a Kontextusnak hihetetlen őszinteséggel és empátiával mesél - nem csak fociról.

A világhírű orosz edző beszél pedagógiai módszereiről, emberi kapcsolatairól, híres szigoráról, vagy éppen barátjáról, a világ egyik legnagyobb élő karmesteréről, Valerij Gergijevről, és persze családjáról, gyerekkoráról, de szóba kerül a Szovjetunió szétesése vagy első évei Nyugaton. És hogy ezek a nagy változások körülötte mit jelentettek számára. Megható szeretettel beszél a Fradiról és nagy terveiről is. Interjú Sztanyiszlav Csercseszovval.