Autóbalesetben meghalt a magyar válogatott focista csapatának tulajdonosa

Millwall v Leeds United - Sky Bet Championship English Sky Bet Championship Millwall Leeds United The Den London England 05 October 2019 NurPhoto person outdoor clothing human face Chairman John Berylson of Millwall Den Action Foto Sport Square Horizontal
Chairman John Berylson of Millwall during English Sky Bet Championship between Millwall and Leeds United at The Den , London, England on 05 October 2019 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
70 éves korában meghalt az angol másodosztályban szereplő Millwall labdarúgócsapat tulajdonosa és elnöke, John Berylson – közölte a klub.

A tragédia kedden történt, amikor az amerikai üzletember a Range Rover típusú autójával eddig ismeretlen körülmények között az útról lesodródva árokba borult és fának csapódott a massachusettsi Falmouth közelében. A helyszínre kiérkező rendőrök és tűzoltók a katasztrófavédők segítségével kivágták a roncsok közé szorult férfit, aki addigra már nem volt életben.

John továbbra is lelkesen beszélt az új szezonról és a jövőre vonatkozó elképzeléseiről, és minden további siker az ő emlékét és tiszteletét fogja szolgálni. Ez lesz az ő öröksége" - írta a Millwall a közösségi oldalán.

Berylson először 2006-ban került kapcsolatba a Millwall-lal. Azóta neve összeforrt a klub történetének legnagyobb pillanataival; befolyása felbecsülhetetlen volt. Elnöksége alatt a londoni együttes 2013-ban FA-kupa elődöntőbe, 2017-ben és 2019-ben pedig negyeddöntőig jutott. Az előző szezonban pedig a klub a magyar válogatott Callum Stylesszal a soraiban csupán az utolsó fordulójában maradt le a rájátszásról. A férfi júniusban töltötte be hetvenedik életévét. Felesége és három gyermeke gyászolja.