Már az érkezése előtt kiutálták a világbajnok focistát a sztárcsapat szurkolói

Bayern Munich - Paris Saint-Germain Sports soccer Quarterfinals First leg Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
07 April 2021, Bavaria, Munich: Football: Champions League, Bayern Munich - Paris Saint-Germain, knockout round, quarter-finals, first leg at Allianz Arena. Kylian Mbappe of Paris scores to 2:3. David Alaba (l), Lucas Hernandez (2.f.l.) and Jerome Boateng (r) of Munich cannot prevent the goal. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint a Bayern München francia védője, Lucas Hernández a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását. Ennek azonban a PSG ultrái nem örülnének, és ezt már most be is jelentették.

Hernández 2019-ben igazolt a Bayernhez, az elmúlt négy szezonban azonban a sérüléseinek is köszönhetően mindössze 107 mérkőzésen lépett pályára. A szerződése jövő nyáron jár le, a francia hátvéd pedig távozni szeretne, így a Bayern szinte bizonyosan eladja őt a következő hetekben.

A hírek szerint

a 33-szoros francia válogatott focista következő csapata a PSG lesz, ahová a müncheniek 60 millió euróért engednék el.

Mindkét fél jól járhatna tehát az üzlettel, amely hamarosan meg is köttethet, ám a párizsi ultrák vezetője a közösségi médiában már most bejelentette, hogy ne várjon szívélyes fogadtatást.

– írta Romain Mabille az Instagramon.

A fő oka az ellenségeskedésnek Hernández származása lehet, ugyanis a 27 éves focista Marseille-ben született, és hiába élt és játszott gyermekkorától kezdve Spanyolországban (az Atlético Madridnál), a párizsiak számára marseille-inek lenni a két város rivalizálása miatt nem számít a legpozitívabb tulajdonságnak.