A Fradi El-ellenfele különleges ajánlatot tett a magyar bajnok focistáira

MMAEE, Ryan
Trabzon, 2022. november 3. A ferencvárosi Ryan Mmaee (j), valamint Manolis Siopis (b) és Marc Bartra, a török csapat játékosai az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen Trabzonban, a Senol Günes stadionban 2022. november 3-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Török sajtóértesülések szerint a tavalyi bajnok Trabzonspor ajánlatot tett a magyar bajnok Ferencváros két focistájáért, Samy és Ryan Mmaee-ért is, és a marokkói testvérpárt egy üzlet alatt vinné el a török labdarúgóklub.

Az Európa-liga legutóbbi idényében egy csoportban szerepelt a két csapat. Az aspor.com.tr szerint a Trabzonspor minőségi, de nem túl drága játékosokat szeretne igazolni a nyáron, így találtak rá a Fradihoz 2021-ben érkezett Mmaee testvérekre.

A 26 éves védőért, Samyért és a 25 éves támadóért, Ryanért a vezetőség összesen 4,5 millió eurót ajánlott fel. Egyszerre vinnék el a két játékost, de ennél többet nem kívánnak fizetni értük a Ferencvárosnak.

A jövő nyárig érvényes szerződéssel rendelkező hátvéd piaci értéke a Transfermarkt szerint 2,5 millió euró, míg a zöld-fehérekhez papíron 2025-ig tartozó csatár 2,2 millió eurót ér.

Ryan Mmaee (jobbra) a Trabzonspor ellen az El-ben már megmutatta magát Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Fradi a nyáron Samy Mmaee posztjára már leigazolta Ibrahim Cissét, míg a csatársorba Varga Barnabás és Alekszandar Pesics is érkezett, így a marokkói testvérek pótlása már lényegében meg is lenne oldva.