Kíméletlen üzenet Kassai Viktornak: a botrányos bírók miatt visszalépéssel fenyegetőzik egy bolgár csapat

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. forduló, szerda
Hungarian referee Viktor Kassai gestures during the UEFA Champions League football match between Club Atletico de Madrid and Lokomotiv Moscow at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on December 11, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Nyílt levelet írt a bolgár élvonalbeli FC Arda a honi labdarúgás, különös tekintettel a bolgár játékvezetés vezetőinek a CSZKA Szófia ellen hosszabbításban elveszített (0-1) kupanegyeddöntőt követően. A Bolgár Játékvezetői Bizottság vezetőjének, Kassai Viktornak is üznetek.

A klub hét kérdést küldött el a Bolgár Játékvezetői Bizottság vezetőjének, Kassai Viktornak és a Bolgár Labdarúgó Szövetség elnökének, Borislav Mihailovnak is üzentek - vette észre a Csakfoci.

Az Arda számos játékvezetői ítéletet kérdőjelezett meg a Bolgár Kupa negyeddöntőjében, már

a mérkőzésről szóló tudósításban is nevetségesnek nevezte azt, ahogyan kiestek a sorozatból.

Kassai Viktor mindenhol megbukott Forrás: AFP/FP or licensors/Gabriel Bouys

"Meddig fognak még a játékvezetők dönteni Bulgáriában a csapatok sorsáról és gúnyolják ki a játékosok munkáját? Miért a bírók döntöttek szerdán arról, hogy ki jusson tovább a Bolgár Kupában, és nem a pályán lévő játékosok?

Szeretnénk megkérdezni Kassai urat, mikor tervezi, hogy ellátogat egy bolgár stadionba Szófián kívül? Mikor tervezi élőben látni, hogy beosztottjai mindenfélét (vagy bármit, amit mondanak nekik) képesek ítélni?"

– olvasható a klubhonlapon.

"Ezeket a kérdéseket Borislav Mihailov, Mladen Krstajic és Kassai Viktor úrnak tesszük fel, akiktől megfelelő és gyors válaszokat várunk. Ellenkező esetben

a következő bajnokság a PFC ARDA nélkül fogja kezdetét venni.

Egy ráadás: mi egy olyan csapat vagyunk, amely jövőre lesz 100 éves. Kevés ilyen múlttal rendelkező csapat van Bulgáriában, és

– zárul a közlemény.