Börtönbe készülő válogatott focista, és egy régi-új csillag az F1-es idény első versenyén

Budapest, 2023. március 3. A mezőkövesdi Stefan Drazic gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. március 3-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Szombat reggel van, azaz, aki pénteken lemaradt legfontosabb sporhírekről, az most bepótolhatja a mulasztást.

A bajnoki címvédő Ferencváros jövő csütörtökön már Leverkusenben lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjében, de pénteken este még az NB I-ben fogadta a Mezőkövesd csapatát. A borsodiak kemény ellenfélnek bizonyultak, nem is bírt velük a Fradi, igaz két gólt is elvettek Dibuszéktól. Dolgozott a videobíró, volt egy kis lökdösődés is a pályán, a lefújás után pedig Sztanyiszlav Csercseszov is elmondta a véleményét.

Isztambulban már érmeket osztottak a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, de az augusztusi budapesti vb-re készülő magyar sportolóknak egyelőre nem jutott ezekből. Minden esetre Krizsán Xénia helyt állt ötpróbában, míg Márton Anita idei legjobbját érte el súlylökésben.

A hétvége a Forma-1-ről is szól, hiszen a Bahreini Nagydíjjal megkeződődik a szezon. A pénteki második szabadedzésen pedig sokak kedvence, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso szerezte a legkellemesebb pillanatokat.

Akik a jövő heti BL-re melegítenek, azok nyilván már tűkön ülve várták a híreket Neymarról, nos kiderült, játszhat-e a Bayern München elleni visszavágón.

Nem maradtunk bűnügy nélkül sem: a korábbi válogatott támadó, Tokody Tibor sétált be a rendőrségre, és adta föl magát.