A Fradi magyar válogatott focistája döntött a jövőjéről

fbl Horizontal
Ferencvaros' Hungarian defender Endre Botka (C) fights for the ball with Crvena Zvezda’s Serbian forward Aleksandar Pesic and Crvena Zvezda’s Serbian midfielder Stefan Mitrovic during the UEFA Europa League group H football match between Crvena Zvezda Beograd and Ferencvaros at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, on October 6, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a csapat magyar válogatott hátvédje, Botka Endre a jövőben is a zöld-fehérek játékosa marad.

A 28 éves futballista 2017 januárjában igazolt a Ferencvároshoz, a klub színeiben már négyszer lett magyar bajnok és kétszer Magyar Kupa-győztes, korábban a Budapest Honvéd játékosaként egyszer nyert NB I-et.

A hazai sikerek mellett Botka háromszor szerepelhetett a Fradival az Európa-liga csoportkörében, egyszer pedig a Bajnokok Ligája főtábláján is.

A 20-szoros magyar válogatott védő a megállapodást pénteken írta alá, az FTC azt nem hozta nyilvánosságra, milyen időtartamra szól az új szerződés.