Tömegverekedéssel zárult a focimeccs, egymás szemét is ki akarták nyomni a játékosok - videó

Huracan v San Lorenzo - Copa De La Superliga 2019 Norberto Briasco Cristian Barrios Sports Football player Soccer Team sport Sport venue person ball round ARGENTINA Huracan San Lorenzo Argentine Super League Cup BUENOS AIRES Manuel Cortina NurPhoto Tomás
Norberto Briasco (L) of Huracan vies Cristian Barrios (R) of San Lorenzo during Huracan and San Lorenzo as part of the first round of Copa de la Superliga 2019 at Estadio Tomas Duco on April 19, 2019 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Manuel Cortina/NurPhoto) (Photo by Manuel Cortina / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának rangadóján az éllovas San Lorenzo 1-1-es döntetlent játszott a 3. helyen álló Huracán otthonában. A feszült hangulatú találkozó végén a játékvezetőnek 4 piros lapot is ki kellett osztania.

A hosszabbításban Santiago Hezze egyik kemény becsúszása után a vendégek csatára, Nahuel Barrios teljesen elvesztette a fejét, és nekirontott az ellenfelének.

Hezze segítségére csapattársa, Fernando Tobio sietett, akinek a vitája a nála egy fejjel alacsonyabb Barriosszal tettlegességig fajult, és a két fél egymás szemébe és szájába is belenyúlt.

Végül sikerült szétválasztani a két játékost, akik egyformán a kiállítás sorsára jutottak, ám az oldalvonal mellett további szóváltás és verekedés alakult ki, amiért a játékvezető piros lapot adott két, a kispadról berohanó focistának is: a hazaiaktól Patricio Pizarrónak, a vendégektől Agustin Claynek.

A jelenetről készült videót ide kattintva tekinthetik meg.