Brutálisan beszólt a Manchester United legendája a csapat legnagyobb sztárjának

Nottingham Forest v Manchester United - Carabao Cup Semi Final 1st Leg Season 2022-3 Soccer Wednesday 25th January 2023 Nottingham Forest vs Manchester United Carabao Cup Horizontal FOOTBALL LEAGUE CUP
Manchester United players celebrate with their fans after Bruno Fernandes of Manchester United scored a goal to make 0-3 during the Carabao Cup match between Nottingham Forest and Manchester United at the City Ground, Nottingham on Wednesday 25th January 2023. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Paul Parker nem fogta vissza magát, amikor az utóbbi időszakban remeklő manchesteri focicsapat portugál kapitányáról, Bruno Fernandesről kérdezték.

A 28 éves támadó középpályás eddig 159 meccsen 57 gólt és 46 gólpasszt jegyzett a Vörös Ördögök színeiben, és a csapatkapitányi karszalagot is megörökölte Harry Maguire-től a meccseken.

Az 1991 és 1996 között a csapat színeiben játszó egykori angol válogatott focista, Paul Parker azonban úgy véli, a portugál személyisége és hozzállása nem megfelelő ahhoz, hogy ő irányítsa a csapatot.

„Sajnáltam Marcel Sabitzert [a Leeds ellen], hogy együtt kellett játszania Bruno Fernandesszel, aki egy

Bruno Fernandesen van a karszalag, de nem viselkedik vezetőként. Példát kell mutatnia, és nem kellene így bedühödnie, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretné" – nyilatkozta Parker.

Parker nincs túl jó véleménnyel Bruno Fernandesről Forrás: AFP/Justin Tallis

– folytatta az 58 éves exfocista. – El kellene kezdenie azt csinálni, ami egy kapitányhoz méltó, de őszintén szólva

Lehet, hogy a szurkolók nem veszik annyira észre, de egy futballista igen, és előbb-utóbb Erik ten Hag [vezetőedző] is észreveszi."

Forrás