Még be sem mutatkozott, Ronaldo máris főnöknek hiszi magát az új csapatánál

fbl Horizontal
Pepe, Jose Fonte, Cristiano Ronaldo és Ricardo Quaresma között teljes az összhang
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a portugál játékos hatására honfitársát, Pepét is leigazolhatja a szaúd-arábiai al-Nasszr labdarúgócsapata.

A 39 éves középhátvédnak június 30-ig érvényes a szerződése a jelenlegi klubjával, a Portóval, de a portugál klub elnöke a közelmúltban elárulta, készek a hosszabbításra. A Marca információi szerint azonban Pepe akár már a téli átigazolási időszakban Szaúd-Arábiába kerülhet, ahol ismét egy csapatban játszhatna Cristiano Ronaldóval.

Pepe és Cristiano Ronaldo a Real Madridból és a portugál válogatottból is jól ismerik egymást Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Robert Cianflone

A 133-szoros válogatott védő viszonya rendkívül jó korábbi Real Madrid-os csapattársával és honfitársával, ennek is köszönhető, hogy az ötszörös aranylabdás mindenképpen örülne Pepe leigazolásának.

Pepe nem az első játékos, aki szóba kerül az al-Nasszrnél, hiszen korábban Sergio Ramos és Luka Modric neve is felvetődött Ronaldo realos klubtársai közül, de az egykori Juventus-csapattárs Juan Cuadradót is megkörnyékezte már a szaúdi együttes.