Letartóztatták a Juventus és az Ajax fiatal játékosát

young adult gras Kleding volwassen wedstrijd voetbal bal Atleet voetbalspeler voetbalveld speler sportkleding TEAMSPORT groep mensen sportbenodigdheden voetbaluniform clothing soccer ball soccer field sportswear TEAM SPORT group of people soccer uniform H
2022-05-19 20:39:53 (left to right) Sebastien Haller, Mohamed Ihattaren netherlands out - belgium out (Photo by ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
A torinóiak 20 éves játékosa, Mohamed Ihattarent az utrechti rendőrség kedden délután előállította, és zsarolás miatt áll majd bíróság elé.

A De Telegraaf szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az eljárás alatt szabadlábon védekezhet-e vagy börtönben kell maradnia a játékosnak, beszámolók szerint az utóbbira is esély van.

Ihattaren a PSV akadémiáján kezdte a pályafutását, innen a Juventus szerződtette, amely többször is kölcsönadta őt – legutóbb az Ajaxnak, január 1-től azonban visszatér(ne) Olaszországba.

Ihattaren az amszterdami klub U21-es, másodosztályú csapatában 5-ször lépett pályára, és összesen 4 gólt szerzett, ősszel azonban sérüléssel bajlódott.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!