Újra edzésbe állt a Bayern München világbajnok focistája

Bayern Munich - Inter Milan Sports Inter Milan soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
31 October 2022, Bavaria, Munich: Soccer: Champions League, Bayern Munich - Inter Milan, Group Stage, Group C, Matchday 6. Final training session FC Bayern at the training ground on Säbener Straße. Leroy Sane (4th from right) and Lucas Hernandez (3rd from right) warm up with their teammates. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by SVEN HOPPE / Deutsche Presse-Agentur GmbH / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Lucas Hernández, a Bayern München világbajnok francia labdarúgója hétfőn hét hetet követően ismét klubtársaival edzett.

A világbajnok balhátvéd szeptember 13-án, a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen szenvedett izomszakadást, azóta nem léphetett pályára. Julian Nagelsmann, a bajorok vezetőedzője hétfőn kiemelte: Hernández kedden még nem lesz tagja a meccskeretnek.

A Bayern a BL-csoportkör utolsó fordulójában az Internazionalét látja vendégül kedden, a két együttes már biztosította helyét a sorozat nyolcaddöntőjében. A müncheniek a vb-szünet előtt még három bajnoki mérkőzést is játszanak - szombaton a Hertha, november 8-án a Werder, négy nappal később a Schalke lesz az ellenfél -, a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps november 9-án hirdeti ki vb-keretét.

Lucas Hernández jó eséllyel ott lehet a francia válogatott vb-keretében Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A bajorok és a német válogatott csapatkapitánya, Manuel Neuer vállsérülése miatt október 8-án lépett pályára legutóbb, de jelenleg már ő is társaival együtt dolgozhat, és Nagelsmann tájékoztatása alapján a hét végi bajnoki fellépésén már bevethető lesz.