Még a kiállított focista is meglepődött, miért hívta vissza az öltözőből a bíró - videó

Superliga - AC Horsens and Brřndby soccer People Sportsperson sports sporting Horsens Denmark world AC Horsens and Brřndby CASA Arena Superliga James Gomez of AC Horsens !! Horizontal FOOTBALL ADULT SPORT CHAMPIONSHIP
James Gomez of AC Horsens and Mikael Uhre of Brřndby in action during the Superliga match between AC Horsens and Brřndby at CASA Arena, Horsens, Denmark on December 20, 2020. (Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto) (Photo by Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen furcsa jelenet játszódott le a dán labdarúgó-bajnokságban pénteken, ugyanis egy VAR-vizsgálat után az AC Horsens gambiai védőjének már az öltözőből kellett visszajönnie a pályára, hogy a játékvezető felmutassa neki a piros lapot.

James Gomez az első félidőben már kapott egy sárga lapot, a fordulás után pedig a másodikat is felmutatta neki a játékvezető, ám a videóbíró segítségével visszanézte az esetet és úgy döntött, felülbírálja a döntését.

A 80. percben visszahívta az öltözőből a 20 éves játékost, aki azt hitte visszamehet a pályára. Erről azonban szó sem volt, csupán második sárga helyett azonnali piros lappal állították ki. A játékos meg is lepődött, majd visszasétált az öltözőbe.