Rejtélyes módon halt meg a Barcelona egykori sztárjának börtönviselt édesapja

firo: 27.11.2019, Football, UEFA Champions League, CL, season 2019/2020, preliminary round, FC Barcelona - BVB, Borussia Dortmund preliminary round Borussia Dortmund UEFA Champions League 2020 season 2019 FC Barcelona - BVB SPO firo: 27.11.2019 CL FOOTBAL
firo: 27.11.2019, football, UEFA Champions League, CL, season 2019/2020, preliminary round, FC Barcelona - BVB, Borussia Dortmund 3: 1 Arturo Vidal, Barcelona on replacement bench | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Egy santiagói lovasklubban életét vesztette Erasmo Vidal, Arturo Vidal édesapja, az eset egyelőre ismeretlen körülményeit még vizsgálják. A chilei középpályás a halálhír ellenére úgy döntött, nem hagyja ki a brazil csapata hétközi kupadöntőjét.

Erasmo Vidal az utóbbi években többször is börtönben ült kábítószer-birtoklás miatt, a fiával pedig nem ápolt közeli viszonyt, noha Arturo több alkalommal is kisegítette anyagi nehézségekkel küzdő apját.

Ennek is szerepe lehetett abban, hogy néhány órával a halál beállta után a labdarúgó máris kijelentette, hogy

a gyász ellenére nem hagyja ki csapata, a CR Flamengo hétközi mérkőzését.

A brazil sztárcsapat ugyanis magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendkívül fontos mérkőzésen, a Brazil Kupa döntőjének odavágóján lép pályára az SC Corinthians ellen.

A korábban többek között a Juventusban, a Bayern Münchenben, a Barcelonában és az Internazionaléban is futballozó középpályás nyár óta a riói klub játékosa, amelyben két gólnál és egy gólpassznál jár az eddigi húsz találkozóján.

Forrás