Vágólapra másolva!
A PSG volt edzője, Mauricio Pochettino kedden találkozik az OGC Nice vezetőivel, és elképzelhető, hogy ő lesz a dél-franciaországi labdarúgócsapat következő vezetőedzője.

A Foot Mercato forrásai szerint a Nice Matin és a Radio Monte Carlo is megszellőztette a hírt kedden, hogy Jean-Pierre Rivere klubelnök és a nizzai klubot tulajdonló Ineosnál sportigazgatóként dolgozó Dave Brailsford délután találkozik Mauricio Pochettinóval, hogy megismertesse őt a csapat hosszú távú terveivel - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról.

Pochettino újra Ligue 1-ben dolgozhat Forrás: AFP/Sebastien Bozon

A nyáron alaposan bevásárló Nice a vágyaihoz képest nem szerepel jól, az eddigi nyolc forduló során mindössze kétszer nyert, és csupán a 13. helyen áll, az Európa-konferencialiga csoportkörében nyeretlen még.

A francia csapat a hétvégén hazai pályán kapott ki az Angers-tól, állítólag ez a kudarc érlelte meg a vezetők fejében a gondolatot, hogy új edzőt keressenek Lucien Favre helyére. Pochettino nyáron szakított a PSG-vel, azóta szabad. Érdekesség, hogy párizsi vezetőedzői posztját Christophe Galtier személyében éppen a Nice korábbi trénere vette át.