Vágólapra másolva!
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NK Osijek a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Kleinheisler László ott lesz a németek és az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar válogatott keretében.

Kleinheisler László - aki nyár elején a válogatott egyik edzésén sérült meg és kényszerült hosszú kihagyásra kényszerült - annak ellenére remek formában van, hogy később kezdhette meg a nyári alapozást, így nem meglepő a beválogatása.

Kleinheisler László újra ott lesz a keretben Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az eszéki klub honlapja emlékeztett rá, hogy a Nemzetek Ligája első négy fordulójában Magyarország kétszer verte Angliát, döntetlent játszott Németországgal és kikapott Olaszországtól.

Hivatalos megerősítésre szerdáig kell várni, ugyanis a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerdán tart sajtótájékoztatót, amelyen ismerteti a keretét.

A Freiburg magyar légiósa viszont biztosan nem lesz ott a keretben, mert mégis meg kell műteni, mivel a szemgödrében tört el egy csont, amit meg kell erősíteni.

z orvosok szerint Sallai Roland négy hét múlva léphet pályára újra. A szélsőnek így a szeptember 23-i németek, valamint a három nappal később sorra kerülő olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozót várhatóan ki kell hagynia.