Már az üres kapuba sem tud gólt lőni az angol válogatott sztárfocista - videó

Everton v Minnesota United FC GettyImageRank3 Color Image soccer club soccer mls premier league Horizontal SPORT
ST. PAUL, MN - JULY 20: Dele Alli #36 of Everton looks on against Minnesota United in the second half of an international friendly at Allianz Field on July 20, 2022 in St Paul, Minnesota. Minnesota defeated Everton 4-0. David Berding/Getty Images/AFP (Photo by David Berding / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Everton felkészülési mérkőzésen 4-0-ra kikapott az amerikai Minnesota Unitedtől. Frank Lampard csapatának angol válogatott játékosa, Dele Alli óriási helyzetet hagyott ki a meccsen.

Egy jobb oldalról laposan középre lőtt labda a kaputól néhány lépésre találta meg Dele Allit, és hiába volt már verve a kapus és teljesen üres a kapu, a 37-szeres angol válogatott futballista képtelen volt gólt lőni a hatalmas helyzetből.

A 26 éves támadó középpályás néhány éve még kulcsjátékosa volt a Tottenham Hotspurnek és a nemzeti csapatban is komolyan számoltak vele, de az utóbbi időszakban nagyon visszaesett a formája. Alli idén januárban ingyen igazolt az Evertonhoz, de Frank Lampard csapatában sem tudott még emlékezetes teljesítményt nyújtani.