Ronaldo megható üzenettel köszönt el a Real Madrid legendájától

Bayern Munich vs Real Madrid Sports soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
25 April 2018, Germany, Munich: Soccer, Champions League, knockout round, semi-final, first-leg, Bayern Munich vs. Real Madrid. Madrid's Cristiano Ronaldo (L) and Marcelo speaking during the warm-up. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo az Instagram-oldalán üzent egykori csapattársának és jó barátjának, Marcelónak, aki hétfőn jelentette be hivatalosan, hogy 15 év után távozik a Real Madridtól.

A 34 éves balhátvéd ez idő alatt 25 trófeát nyert a Királyi Gárdával, amivel a klub történetének legeredményesebb labdarúgója lett, ami a megszerzett trófeákat illeti. Nem csoda, hogy számos jelenlegi és korábbi Real Madrid-játékos üzent a távozó brazil klasszisnak, többek között Cristiano Ronaldo is, aki kilenc éven át játszott együtt Marcelóval, a Real történetének egyik legsikeresebb időszakában pedig félelmetesen erős párost alkottak együtt a bal szélen.

– olvasható Ronaldo bejegyzésében.

Azt egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását Marcelo, de a hírek szerint könnyen lehet, hogy visszatér Brazíliába.