Vágólapra másolva!
A Real Madrid ötszörös BL-győztes sztárja, Gareth Bale meglepő helyen, a szintén a spanyol bajnokságban szereplő Getafe csapatában folytathatja pályafutását.

A 32 éves szélső Wales válogatottját 64 év után kijuttatta a világbajnokságra, és a korábbi hírekkel ellentétben a katari vb után mégsem vonul vissza. Az biztosra vehető, hogy a 2013-ban akkori rekordösszegért leigazolt Bale idén távozik Madridból, és több csapat is élénken érdeklődik az ötszörös BL-győztes sztár iránt.

Gareth Bale meglepő helyen folytathatja karrierjét Forrás: AFP/Geoff Caddick

A The Sun értesülései szerint meglepő helyen folytathatja pályafutását Bale, ugyanis ügynöke felajánlotta a szintén madridi Getafe együttesének.

mondta Angel Torres Sanchez, a La Liga-csapat elnöke. A Getafe együttesét legfeljebb középcsapatnak lehet minősíteni, a spanyol bajnokság legutóbbi szezonjában a 15. helyen zárt.

Bale szerződése idén nyáron lejár a Realnál. A walesi válogatott kulcsembere ebben az idényben mindössze 7 mérkőzésen lépett pályára, de harmadszor lett spanyol bajnok, és ötödször BL-győztes a madridi sztárcsapattal.