Alsónadrágra vetkőzött a szurkolók előtt a Barcelona korábbi sztárja - videó

FC Barcelona v Sevilla FC - La Liga Santander soccer FC Barcelona Sevilla FC La Liga Santander ball Ivan Rakitic Full length Medium group of people La Liga Santander match Camp Nou fan April Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER TEAM TROUSERS PHOTO
Ivan Rakitic of Sevilla takes off his trousers to give them to a fan after the La Liga Santander match between FC Barcelona and Sevilla FC at Camp Nou on April 3, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Sevilla futballistája, Ivan Rakitic a Barcelona elleni 1-0-s vereség után a mezét és a rövidnadrágját is odaadta a szurkolóknak, így alsónadrágban vonult le a pályáról.

A horvát középpályás, aki 2014 és 2020 között hat évig futballozott a Barcelonában, visszatért egykori sikerei helyszínére, a Camp Nouba. A Sevilla 1-0-ra kikapott a katalán sztárcsapattól, de Rakitic nemes gesztussal kedveskedett az egyik hazai szurkolónak, akinek odaadta a mezét.

Egy másik drukker is szeretett volna kapni egy relikviát a focistától, aki a rövidnadrágját nyújtotta át neki, majd taps és üdvrivalgás közepette alsónadrágban kocogott le a gyepről.

Rakitic éppen a Sevillától igazolt a Barcelonához 2014-ben, ahol nagy sikerekben volt része. 2015-ben mindhárom jelentős trófeát (La Liga, Spanyol Kupa, Bajnokok Ligája) megnyerte a csapattal, a Juventus elleni BL-döntőben ráadásul gólt is szerzett. A horvát válogatottal vb-ezüstérmes középpályás 2020-ban visszatért a Sevillához, amelynek 34 évesen is meghatározó játékosa.