Vágólapra másolva!
A Liverpool korábbi támadója, El Hadji Diouf szerint származása miatt Mohamed Szalah soha nem fog olyan szerződést kapni, amelyet megéremelne.

Hosszú hetek óta téma Mohamed Szalah jövője a Liverpoolnál. A 29 éves támadó, akinek 2023 nyaráig szól a jelenlegi kontraktusa, korábban úgy fogalmazott, hogy mindenképpen szeretne maradni az Anfielden, azonban a döntés már nem az ő, hanem a vezetők kezében van. Azonban egyelőre szó sincs hosszabbításról, ráadásul a Liverpool korábbi játékosa, El Hadji Diouf szerint az egyiptomi azért nem kapja meg a megérdemelt fizetését, mert afrikai. Diouf ettől függetlenül arra buzdította a támadót, hogy maradjon a klubjánál, mivel több pénzt kereshet és több trófeát nyerhet a Liverpoolban.

Mohamed Szalah az egyiptomi válogatottban Forrás: AFP/Khaled Desouki

"Nyilvánvaló, hogy a Liverpoolnak el kell fogadnia Szalah követeléseit. A helyében én a Liverpoolnál maradnék, mert több pénzt kereshet és Sadio Mané mellett ő a klub legjobb játékosa, vele együtt sok trófeát nyerhetnek. Huszonkilenc éves, arra kérném, hogy maradjon még négy évet a Vörösöknél. Ha a Real Madridhoz menne, akkor mindent elölről kellene kezdenie" – mondta Diouf a beIN SPORTS-nak.

A csatár csúcsformában van és olyan szerződést akar kötni, amely a világ legjobban keres játékosai közé emeli, de Diouf szerint az afrikai futballitsákat nem becsülik meg eléggé a klubok.

Annak idején ugyanez történt velem és azt kérték tőlem, hogy ne utazzak haza, hogy a válogatottban szerepeljek.

Ha Szalah és Mané formában van, nehéz megállítani a Liverpoolt Forrás: AFP/Francois Walschaerts

Szalah ebben a szezonban 28 gólnál tart és a Liverpool a csatár vezérletével még minden sorozatot megnyerhet, amelyben elindult.