Állva ünnepelték a szurkolók, majd elsírta magát a Real Madrid brazil sztárja - videó

Real Madrid CF v Granada CF - La Liga Santander Granada CF Real Madrid La Liga photography sports photo wire agency Dax derbi action players arena ball 2021/22 Horizontal FOOTBALL PHOTOJOURNALISM EUROPE GAME STADIUM
Marcelo of Real Madrid during La Liga Santader match between Real Madrid and Granada CF at Estadio Santiago Bernabeu in Madrid, Spain. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A La Ligában megrendezett Real Madrid-Granada mérkőzésen Marcelót a 84. percben lecserélte Carlo Ancelotti vezetőedző, és a brazil futballistát álló tapssal ünnepelték a madridi szurkolók.

A Real Madrid 1-0-ra győzött a Granada ellen a Santiago Bernabéuban vasárnap este. A hazaiak brazil sztárja, Marcelo ezúttal a kezdőcsapatban kapott lehetőséget Carlo Ancelottitól, majd az olasz edző a hajrában lecserélte.

A szurkolók álló tapssal ünnepelték a 33 éves balhátvédet, aki a hírek szerint a szezon végén visszavonul a labdarúgástól.

Marcelo meghatódott a drukkerek reakciója láttán, és amikor helyet foglalt a kispadon, láthatóan a könnyeivel küszködött.

A Marca információi szerint a négyszeres BL-győztes játékos az idény végén szeretné a megnyert trófeák tekintetében megelőzni a Real legendáját, Paco Gentót, aki szintén 23 kupát nyert a madridi sztárcsapat futballistájaként 1953 és 1971 között.

Marcelo ezek után befejezné pályafutását és állítólag fehérnemű-modellként próbálná ki magát a divatszakmában.

"A jövőben egy olyan észak-amerikai divatcég modellje szeretne lenni, amely fehérneműket értékesít" - állította egy spanyol újságíró, Paco Gonzalez.