Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint Ousmane Dembélé nem akarja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését az FC Barcelonával, így a francia támadó hamarosan távozhat.

A katalán Sport információi szerint a csőd közeli helyzetbe került Barcelona az anyagi lehetőségeihez mérten megpróbálta a lehető legmagasabb fizetéssel marasztalni a francia válogatott focistát, ám Joan Laporta türelme véges, és nem szeretné már feljebb tornászni a fiatal játékos bérét, ezért megfelelő ajánlat esetén fontolóra veszi az eladását.

Dembélé 2017 nyarán 140 millió euróért igazolt a Borussia Dortmundtól a katalán sztárcsapathoz, de folyamatos sérülései miatt nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket.

Ousmane Dembélé már a télen elhagyhatja a Barcelonát Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Joan Valls

A lap beszámolója szerint a világbajnok focista december 15-ig kapott ultimátumot.

A hírek szerint többek között a Manchester United, a Newcastle United és a Bayern München is jelezte már a spanyol klubnak, hogy szívesen leigazolná a 24 éves szélsőt.

Amennyiben Dembélé nem hosszabbít a Barcelonával, úgy akár már a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a nehéz anyagi helyzetben lévő katalán csapatot.