Az Ajax edzőjének elege van abból, hogy mindenki Haalandról beszél

firo: 16.10.2021, Fuvuball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, BVB, Borussia Dortmund - FSV FSV FSV Mainz 05 Borussia Dortmund - FSV FSV FSV Mainz 05 season 2021 1st Bundesliga Fuvuball Spo BVB 2022 Horizontal
firo: 16.10.2021, Fuvuball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, BVB, Borussia Dortmund - FSV FSV FSV Mainz 05 3: 1 Erling HAALAND, BVB, jubilation (Photo by Ralf Ibing / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Ajax labdarúgócsapatának vezetőedzője, Erik Ten Hag szerint a Borussia Dortmund többi játékosa számára sértő, hogy mindenki egyfolytában a német együttes norvég sztárjáról, Erling Haalandról beszél.

A két forduló után százszázalékos amszterdami csapat a szintén 6 pontos Dortmundot fogadja kedd este a Johan Cruijff Arenában a BL-ben. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az Ajax vezetőedzőjét az ellenfél legnagyobb sztárjáról, Erling Haalandról kérdezték.

mondta Ten Hag.

"A Borussia Dortmund egy nagyszerű csapat egy kitűnő csatárral. Nincs egyetlen emberünk, aki megállítaná őt, mi csapatban gondolkodunk. Kidolgoztunk egy tervet, amely a játékosokon múlik, hogy képesek-e megvalósítani" - tette hozzá az edző.

A football-oranje.com megírta, hogy az 51 éves edző tisztában van azzal, hogy a német klub a C csoport favoritja, de hisz abban, hogy senki sem szeretne az Ajax ellen játszani, hiszen bármely csapat dolgát képesek megnehezíteni.

"Azt már korábban is mondtam, hogy a Dortmund a favorit. Nekünk holland klubként tudnunk kell, hol a helyünk. De nem hinném, hogy bárki szívesen játszana ellenünk. Elismerésre méltó és tekintélyt parancsoló, amit az Ajax a futballtörténelem során elért, és a közelmúltban is voltak nagyszerű eredményei.

Mi vagyunk a sötét ló, amelyet a többi csapat tisztel, de persze mindig vannak olyan klubok, amelyek esélyesként lépnek pályára ellenünk" -

zárta mondandóját a holland szakember.