Olcsó hamisítványoknak tűnő mezeket kaptak európai sztárcsapatok

A Manchester City mezére a csapat teljes nevét sem sikerült kiírni
Vágólapra másolva!
Egészen érdekes megoldást választott a Puma, a világ egyik legnagyobb sportszergyártója, amikor európai sztárcsapatok harmadikszámú mezeit alkotta meg.

A Puma szakított minden korábbi trenddel, azaz nincs a klasszikus klubcímer a mezeken, helyette betűvel ki van írva, hogy melyik csapat mezét látjuk éppen. Ez pontosan olyan hatást kelt, amikor az ember hamisított mezt lát, amire nem merik kitenni a jogsértések miatt a címereket, ezért valamilyen, mezen sosem használt megnevezést alkalmaznak.

A Puma egyébként a mezek bemutatásánál is érezte, hogy valami nincs rendben, mert a twitteren is egyből kiírták, hogy „igen, vannak címerek a mezeken, mindenhol ott vannak". Ez igaz is, hiszen a mez anyagában mindenhol ott vannak kicsiben a címerek, de a fociszurkolók szeme nem éppen ehhez van hozzászokva.

A Manchester City mezére a csapat teljes nevét sem sikerült kiírni Forrás: twitter

A szurkolói bejegyzésekben sincsenek elragadtatva a mezektől, amik zavaróan egy sablon alapján készültek többek között a Milan, a Valencia, a Manchester City, a Fenerbahce, a Marseille és a Mönchengladbach csapatainak.