A Chelsea legendája az Instagramon üzent a Tottenham szurkolóinak

fbl Horizontal
Aston Villa's English assistant coach John Terry (L) talks to Liverpool's German manager Jurgen Klopp ahead of the English Premier League football match between Liverpool and Aston Villa at Anfield in Liverpool, north west England on April 10, 2021. (Photo by Clive Brunskill / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Mint arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur kikapott szerda este a vendég Aston Villától, a mérkőzés után a birminghami együttes másodedzőjeként dolgozó John Terry a közösségi médiában szúrt oda a londoni csapat szurkolóinak, akik korábban még a Chelsea játékosaként rendszeresen gúnyolták.

A Tottenham szerdán 2-1-es vereséget szenvedett az Aston Villa ellen. A Spurs játékosait a szurkolók a félidőben és a lefújást követően is kifütyülték a szerény teljesítményük miatt. Ráadásul a mérkőzés után az ellenfél másodedzője, a Chelsea legendája, John Terry is odaszúrt a londoniaknak, akik korábban egy dalt írtak arról, hogy a Tottenham és az angol válogatott egykori védője, Ledley King jobb játékos, mint ő.

Mindezt az ESPN sportriportere, James Olley állítja, aki szerint Terry egy korábbi sérelemre reagálva posztolt a legfrissebb Intagram-bejegyzésében egy képzeletbeli trófeát.

A Tottenham szurkolói még 2014-ben az "Oh Ledley, csak egy térde van, de jobb, mint John Terry"rigmussal hergelték a Chelsea korábbi játékosát.

Úgy tűnik Terry nem felejtette el a gesztust, és pimasz bejegyzésében visszavágott a Tottenhamnek, amely utoljára 2008-ban nyert trófeát, akkor a Ligakupát tehették be a vitrinbe.

"A ma esti meccs remek módja volt a visszavágásnak. Élveztem. Szép munka volt Ollie Watkins és óriási gratuláció Carney Chukwuemekának és Jaden Philogene-Bidace-nek. Kiváló csapatmunka volt" – írta Terry a bejegyzésében, majd hozzátette: "Más stadion, de a régi történet. Három pont".