A hollandok háromszoros aranylabdás legendája szerint a Chelsea sztárja rossz helyen van

Juventus v Ajax - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg Marco Van Basten Juventus FC v Ajax Juventus-Ajax Juventus FC-AFC Ajax Ajax Ajax Amsterdam juve quarter finals juventus bianconeri Allianz Stadium Torino Turin serie a italia football game
Van Basten a tiszta játékidő bevezetése mellett is letette a voksát, ugyanis szerinte a sok színészkedés és időhúzás miatt rengeteget áll a játékJuventus lost 1-2 against Ajax. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto) (Photo by Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A legendás holland futballista, Marco van Basten szerint az Ajax korábbi játékosa, Hakim Ziyech sokkal több lehetőséget érdemelne a Chelsea-ben.

Ziyech a Manchester City elleni FA-kupa elődöntőben győztes gólt szerzett, ennek ellenére a West Ham otthonában lejátszott bajnoki meccsen csupán a kispadon kezdett, és csereként beszállva mindössze negyed órát tölthetett a pályán.

A Daily Mail Online megírta, hogy Van Basten csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy a marokkói szélső miért kap ilyen kevés lehetőséget, illetve bírálta az edző, Thomas Tuchel taktikáját, miszerint az egyáltalán nem kedvez a 28 éves futballista stílusának.

mondta a korábbi háromszoros aranylabdás.

Hakim Ziyech ebben a szezonban csak 19 meccsen játszott az angol bajnokságban Forrás: AFP/Ian Kington

tette hozzá van Basten.

A Liverpool korábbi támadója, a szintén holland Dirk Kuyt is egy véleményen volt honfitársával. "Gólt lőtt az FA-kupában, erre a következő meccsen bumm, a cserepadra került, Werner pedig azt tehet, amit csak akar. A német csatár a West Ham ellen ugyan betalált, de lőhetett volna több gólt is" - mondta Kuyt.

Hakim Ziyech tavaly nyáron igazolt az Ajaxtól a Chelsea együtteséhez, és ebben a szezonban eddig csak 19 Premier League-meccsen lépett pályára, melyeken egy gólt lőtt és három gólpasszt adott.