Vágólapra másolva!
A Levante macedón válogatott labdarúgóját, Enis Bardhit hétfőn igazoltatták Valenciában egy rutinellenőrzés során, azonban az Újpest korábbi játékosa hamis jogosítványt adott át a rendőröknek. Bardhi ellen nyomozást kezdeményeztek a rendőrök.

A Las Provinces című spanyol lap arról számolt be, hogy a Levante UD csapatának albán származású macedón válogatott játékosát április 5-én igazoltatták a rendőrök. Az átadott jogosítványról azonban kiderült, hogy hamis.

A hétfői rutinellenőrzésen az egyik rendőr észrevette, hogy a dokumentumot egy kártya formájú műanyagra nyomtatták, és a különböző biztonsági jelölések hiányoztak róla, miután megvizsgálták UV-fény alatt.

Bardhi a hivatalos Twitter-oldalán reagált az esetre, és hangsúlyozta, hogy együttműködött a valenciai rendőrséggel, átadta a dokumentumot, amelyben az észak-macedón belügyminisztérium igazolja, hogy a jogosítvány eredeti.

Bardhi a mostani szezonban 22 tétmeccsen lépett pályára klubcsapatában, és két gólt szerzett Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A Levante játékosa a benyújtott dokumentummal kívánta tisztázni magát.