Kinevetett egy újságírót a francia fociválogatott edzője - videó

Horizontal
French national football team's head coach Didier Deschamps gives a press conference following the UEFA preliminary draw for the FIFA World Cup 2022 on December 7, 2020 in Paris. - The draw for the European qualifiers for the 2022 World Cup in Qatar took place virtually due to the new coronavirus pandemic. The qualifyers will start on March 24, 2021. (Photo by Thomas SAMSON / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps elnevette magát, amikor egy újságíró a Real Madrid játékosáról, Karim Benzemáról kérdezte őt a Kazahsztán elleni vb-selejtező után.

Az NSO megírta, hogy az egyik kazah újságíró a meccs utáni sajtótájékoztatón Benzemáról kérdezte a francia válogatott trénerét, de Deschamps, amint meghallotta a Real csatárának nevét, meg sem várta a teljes kérdést, hanem egyből elnevette magát.

mondta kacagva Deschamps, utalva arra, hogy most már nem csak Franciaországban, hanem Kazahsztánban is ilyen kérdést kap.

Karim Benzema 2015-ben lépett pályára utoljára a francia válogatottban. Deschamps nem számít a csatárra, mióta kiderült, hogy részt vett egyik akkori csapattársa, Mathieu Valbuena ellen elkövetett zsarolási botrányban.