Vágólapra másolva!
Nagyon nehéz anyagi helyzetbe került Kiss László, aki korábban a Maldív-szigeteken és Ausztriában is dolgozott labdarúgóedzőként. A koronavírus miatt most egy budafoki panelházban lévő lakásban húzta meg magát, szó szerint nyomorog. Zsíros kenyéren él, a párizsit már nem tudja megvenni.

A nehéz helyzetbe került edző sorsáról a Blikk számolt be. Kiss László 72 éves, tele van energiával, szívesen dolgozna, de a magyar futballban senki sem tart igényt a munkájára. A lakásában ülve folyamatosan azon gondolkodik, hogy mit és hol rontott el. Zsíros kenyéren él, a húsz deka párizsit már nem minden nap tudja megvenni.

A 72 éves Kiss László nagyon nehéz helyzetbe került Fotó: Csanádi Márton - Origo

"Nagyjából a világjárvány kitöréséig elkényeztetett az élet. Kaptam a sorstól csodálatos másfél évet Ausztriában egy kiscsapatnál, és ott minden pillanatát élveztem a munkának – mondta Kiss László. Az volt a dolgom, hogy tehetségeket fedezzek fel. Aztán kitört a világjárvány, elköszöntek tőlem, és azóta a budafoki panelház kilencedik emeletén nézek ki az ablakon, és keresem, kutatom egykori önmagam, és azt kérdezem, mi a bűnöm, mi az, ami miatt sehová sem kellek?

A teljes cikket itt olvashatja.