Vágólapra másolva!
A korábbi ferencvárosi közönségkedvenc, a zöld-fehér csapattal két bajnoki címet és két kupagyőzelmet is szerzett Dragóner Attila szerint az évek óta tartó kőkemény munka gyümölcse most az, hogy a Fradi 25 év után újra a Bajnokok Ligája-főtáblára jutott.

„Fantasztikus eredmény, hihetetlen nagy siker ez a klub számára. Mindenki láthatta, hogy

és ez sikerült is, méghozzá nagyon nehéz úton. Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán és Orosz Pál megalkuvást nem tűrő munkája, Szergej Rebrov profizmusa, mind hozzájárult ahhoz, hogy ilyen eredményt ért el a Fradi. Igazán összetartó az együttes, nyerő típusú játékosokkal" – kezdte az Origónak adott interjújában az egykori FTC-védő, aki a csapat meneteléséről is ejtett pár szót.

Dragóner Attila tudja, milyen érzés sikereket elérni a Fradival Forrás: tempofradi.hu

„Minden meccsnek megvoltak a kulcsmomentumai, amikor a Fradi a saját javára tudta fordítani a mérkőzéseket.

Az első körben sokan féltették a Ferencvárost, ennek ellenére könnyedén jutott tovább, amely magabiztosságot adhatott a folytatásra. A Celtic ellen mindenki azt mondta, hogy a magyar csapat az esélytelenek nyugalmával léphet pályára, ehhez képest egy gyorsan jött gól nagy lökést adott, és sikerült győzni. Hasonló volt a helyzet a Dinamo Zagreb ellen is, ahol még a visszavágás vágya is fűtötte a játékosokat. A Molde ellen pedig az első mérkőzés első félidejében magabiztos volt az FTC, majd vereségre állt a vége felé, de így is sikerült döntetlenre hozni a találkozót.

A fordulópontokból rendre jól jött ki a csapat" – árulta el Dragóner Attila, aki szerint a csoportkörben sem lesz esélytelen a Fradi.

A Fradi nehéz úton jutott a BL-főtáblára Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A Ferencváros bárki ellen is lép pályára, mindig a győzelemért kell, hogy játsszon. Ezt tavaly az Európa-liga csoportkörében is bizonyította, most sem feltartott kézzel fog pályára lépni a BL-főtáblán, ebben biztos vagyok.

A Fradi akár a Bayern Münchent, vagy éppen a Real Madridot is kaphatja, és ha lebecsülik Rebrov együttesét, akkor nagy hibát követnek el.

A Ferencváros ugyanis hatalmas motivációval fog pályára lépni az ilyen kaliberű csapatok ellen. Nagyon várom már a sorsolást, na és persze a csoportkört is."