A Bayern győztes góljának szerzője lehet, hogy elmegy Münchenből

fbl Horizontal
Bayern Munich's Spanish midfielder Javier Martinez (2nd - R) celebrates scoring the 2-1 goal with his team-mates during extra time the UEFA Super Cup football match between FC Bayern Munich and Sevilla FC at the Puskas Arena in Budapest, Hungary on September 24, 2020. (Photo by BERNADETT SZABO / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtök este a Bayern München hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Sevillát az Európai Szuperkupa-mérkőzésen a Puskás Arénában. A lefújás után a főszereplők, azaz a Sevilla csapatkapitánya, Jesús Navas, a visszatérő Ivan Rakitic, valamint a győzes gól szerzője, Javi Martínez nyilatkozott.

"Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, nagyot küzdöttünk és jól dolgoztunk. Egyenlő erők harca volt a mérkőzés, de a hosszabbításban nekik sikerült megszerezni a győztes gólt" – mondta Jesús Navas, a Sevilla rutinos csapatkapitánya.

"Korrekt eredmény született, büszkék lehetünk az elvégzett munkára, remek meccs volt. Két ziccerünk is volt, azokért nagy kár. Gratulálok a Bayernnek és a saját csapatomnak is, örülök, hogy visszakerültem ide, büszkén öltöm magamra a Sevilla mezét. Most viszont dolgozunk kell tovább és a bajnokságra koncentrálni" – értékelt a Sevillához 2014 után visszatérő Ivan Rakitic.

"Rendkívül érzelemteljes nap ez számomra, nagyon örülök, hogy sikerült ismét gólt fejelnem, leírhatatlan, amit érzek. Még nem tudom, mit hoz a jövő, szeretném élvezni a pillanatot, aztán a következő hetekben eldől, hogyan tovább. Az biztos, hogy ha kell, akkor vasárnap is a csapat rendelkezésére állok" – vélekedett a győztes gól szerzője, Javi Martínez.