Mindenkit átvert az Atlético Madrid játékosa

fbl pandemic Horizontal
A handout picture released by the Atletico Madrid football club on May 25, 2020 shows Atletico Madrid's Spanish midfielder Saul Niguez during a training session at the Majadahonda Training Complex. (Photo by Handout / ATLETICO MADRID / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / ATLETICO MADRID HANDOUT" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Sokan azt hitték, távozik az Atlético Madrid csapatától Saúl Niguez, aki a közösségi oldalain tett közzé félreérthető posztokat.

Saúl három napja kezdte kiírni az oldalaira, hogy „új klub, még három nap".

Sokan azt hitték eligazol Madridból Saúl Niguez, de mint kiderült, az új klub egy új utánpótláscsapatot jelent. Saúl a testvérével alapított egy klubot Club Costa City néven Elche városában.

Kevésbé örömteli hír az Atlético szurkolóinak, hogy elhagyja a klubot Diego Simeone hű társa, Germán Burgos. Az egykori kapus hosszú évek óta Simeone segédedzője, de bejelentette, a szezon végén távozik, mert szeretné vezetőedzőként is kipróbálni magát. Burgos egy érzelmes videóval búcsúzott, elmondta, szeretne bajnoki címmel és Bajnokok Ligája-sikerrel búcsúzni.