Vágólapra másolva!
A 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs nem lesz a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP bank Liga) szereplő Ferencváros játékosa. A 33 éves játékos jelenlegi, fél évre szóló szerződése június 30-án jár le az arab emírségekbeli al-Ain együttesénél.

Ágai Kis András a Sport TV Heti helyzet című műsorában az FTC ügyvezető alelnökét, Nyíri Zoltánt kérdezte arról, hogy Dzsudzsák Balázs jelenleg a Ferencvárossal edz-e.

Dzsudzsák Balázs nem lesz a Ferencváros játékosa Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A gyors válasz: Nem. És mielőtt jön a második kérdés, nem, nem tárgyaltunk vele, nem téma a Ferencvárosnál.

Bár nekem személyesen nagyon jó a viszonyom vele, és bár a sajtó néha negatív hullámokat gerjeszt vele kapcsolatban, én mindig elmondom, hogy Balázs egy rendkívül rendes gyerek, én nagyon kedvelem, nagyon jó barátom, és nagyon jó embernek tartom egyébként, de nem tárgyalunk vele" – válaszolta a kérdésre Nyíri Zoltán.

A magyar válogatott játékosa május hatodika óta tartózkodik Magyarországon, szabadságát tölti; nyáron lejár a szerződése jelenlegi klubjánál, az al-Alainnál, de a kontraktus kétéves opciót tartalmaz. Korábban előfordult olyan, hogy a szélső a Ferencvárossal készült, mikor Magyarországon volt.