Hónapokra elvesztette kulcsemberét a Bayern München

FC Augsburg - Bayern Munich Sports soccer Bundesliga Group wounded Violation GESTURES
19 October 2019, Bavaria, Augsburg: Soccer: Bundesliga, FC Augsburg - Bayern Munich, 8th matchday in the WWK-Arena. Niklas Süle from FC Bayern Munich is treated by the team doctors. Photo: Matthias Balk/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
Több hónapos kihagyás vár Niklas Sülére, a Bayern München és a német válogatott hátvédjére, ugyanis súlyos sérülést szenvedett szombaton az Augsburg elleni bajnokin.

Süle a mérkőzés 10. percében sérült meg egy teljesen ártalmatlan szituációban, ami után rögtön a bal térdéhez kapott. A csapatorvos azonnal a pályára sietett, közben Süle fájdalmas arccal feküdt a földön. Hamar kiderült, hogy nem tudja folytatni a találkozót, a mérkőzés után nem sokkal pedig beigazolódott a csapat legnagyobb félelme: Niko Kovac vezetőedző bejelentette, hogy a 24 éves játékos térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

A csapat Twitter-oldala is megerősítette a hírt, a hátvédét még vasárnap megoperálják, és ha nincs más károsodás a térdében, akkor is 6-8 hónapos kényszerpihenő vár rá.