Vágólapra másolva!
Augusztus 13-án, kedden 20 órás kezdéssel kerül sor a Ferencváros–Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának visszavágójára. Az 1-1-ről induló találkozó előtt a horvát bajnok edzője, Nenad Bjelica nyilatkozott röviden a Dinamo honlapján.

"Úgy készülünk, hogy tovább fogunk jutni. A csapat felkészült a mérkőzésre az elmúlt néhány napban, mindenki koncentráltan, és csak a keddi napra összpontosítva dolgozott. Tudjuk, hogy nem a legjobban játszottunk az első mérkőzésen, de biztos vagyok benne, hogy ezúttal sokkal jobbak leszünk" – mondta Bjelica, aki húsz fős kerettel érkezett Budapestre, csak két sérült játékosa, az iráni védő, Sadegh Moharrami, és a horvát csatár, Komnen Andric maradt Zágrábban.

Bjelicát megkérdezték arról is, mit szól hozzá, hogy a Ferencváros elhalasztotta a hétvégi (Zalaegerszeg elleni idegenbeli - a szerk.) bajnokiját, jelenthet-e ez előnyt számukra a mérkőzésen.

Ezúttal is teljes telt ház lesz az Üllői úton Forrás: Csudai Sándor - Origo

"Majd az eredmény megmutatja, hogy mennyit ért ez a döntés. Néha hozzáad, néha elvesz a csapat teljesítményéből, ha kihagy egy meccset. Fejben meccsről meccsre készülnek a játékosok, csak arra gondolnak. Ha kimarad egy meccs, előfordulhat, hogy nincs meg a szükséges terhelés. De majd meglátjuk, mit hoz a mérkőzés, vajon nekik vagy nekünk kedvez ez a dolog. De én bízom benne, hogy nekünk fog."

A Dinamo már pénteken lejátszotta idei negyedik bajnoki mérkőzését, és először vesztett pontokat, miután a szezonban ugyancsak először nem tudott gólt szerezni Eszéken, az Osijek elleni 0-0 alkalmával.

A Ferencváros–Dinamo Zagreb mérkőzést kedden 20 órás kezdéssel rendezik a telt házas Groupama Arénában. A találkozót az Origo élő szöveges közvetítés formájában fogja követni.