Botrány az Arsenalnál: a kapitány megtagadta a következő meccseket

Horizontal
Arsenal's French defender Laurent Koscielny (L) celebrates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Arsenal and Cheslea at the Emirates Stadium in London on January 19, 2019. (Photo by Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Nem hajlandó elutazni az Arsenal labdarúgóinak amerikai túrájára a csapatkapitány Laurent Koscielny.

A korábbi francia válogatott játékos csütörtökön közölte döntését. A klubnál rendkívül csalódottan fogadták a hírt, és jelezték, próbálnak megoldást találni a helyzetre.

Az angolok az Egyesült Államokban előbb a Colorado Rapidsszel találkoznak, majd Bayern München, a Fiorentina és a Real Madrid lesz az ellenfelük a Nemzetközi Bajnokok Kupájában.

Koscielny (balra) nem hajlandó elutazni Amerikába Forrás: AFP/Ian Kington

A 33 éves hátvéd 2010 óta több mint 350 meccsen erősítette az Ágyúsokat, akiknél jövőre lejár a szerződése. Sajtóinformációk szerint hazájában a Girondins Bordeaux, a Stade Rennes és az Olympique Lyon is szívesen látná a soraiban.

A 33 éves Koscielny azt akarta, hogy az Arsenal engedje el ingyen, miközben a szerződése még egy évig érvényes, az észak-londoni klub azonban 10 millió euróért lenne hajlandó elengedi a csapatkapitányát.

Koscielny tavaly, 51 mérkőzés után elköszönt a nemzeti együttestől, melyben sérülés miatt nem léphetett pályára a francia aranyéremmel zárult oroszországi világbajnokságon.