Az egész internet a világ legrosszabb fogadási tippjén röhög

fbl TOPSHOTS Horizontal WORLD CUP WOMEN'S FOOTBALL JOY EMBRACE TEAM BUST
USA's players celebrate a goal during the France 2019 Women's World Cup Group F football match between USA and Thailand, on June 11, 2019, at the Auguste-Delaune Stadium in Reims, eastern France. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden az amerikai válogatott számára is megkezdődött a női labdarúgó-világbajnokság, a címvédő Thaifölddel mérkőzött meg a csoportkör első meccsén. A Team USA kiütéssel, 13-0-ra győzött, Alex Morgan öt góllal és három gólpasszal vette ki a részét minden idők legnagyobb különbségű világbajnoki mérkőzéséből. 

Az esélyek egyértelműen az ameriaiak mellett szóltak, a fogadóirodák közül szinte sehol sem lehetett látni 1,01-es oddsnál nagyobbat.

Volt, akit nem győzött meg a papírforma, egy mexikói sportrajongó úgy gondolta, megosztja jó tanácsát a világgal, és a mérkőzés előtt Twitteren arra buzdította az embereket, hogy rengeteg pénzzel tegyék meg Thaiföld győzelmét, ez lesz minden idők legnagyobb meglepetése.

Megismételjük, a mérkőzést 13-0-ra nyerte az Egyesült Államok válogatottja, Eddie pedig talán jobban járt volna, ha magában tartja a tippjét, mivel azóta a fél világ rajta röhög.