Megvan a Mönchengladbach új edzője

Borussia Monchengladbach: Change from coach Rose as good as perfect. Red Bull Sports Sports jersey 19 professional footballer season 2018 GAME 18 database men ball sport European competition EL UEFA Group Stage Salzburg Footballer Club Dress Club Jersey C
FOTOMONTAGE: As a Hecking successor - Borussia Menchengladbach: Change from coach Rose as good as perfect. Image: Marco ROSE, coach (Salzburg), jubilation, joy, enthusiasm, single image, single image, half figure. Soccer Europa League, Group stage, Group B, 5th matchday, Salzburg (SL) -RB Leipzig (L) 1-0, at 29.11.2018 Stadion Salzburg. | Usage worldwide
Vágólapra másolva!
Marco Rose lesz a következő idénytől a Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A német klub múlt kedden jelentette be, hogy Dieter Hecking a szezon végén távozik, szerdán pedig megnevezték utódját a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Salzburg jelenlegi trénerének személyében. A 42 éves Marco Rose a Salzburg juniorcsapatával megnyerte 2017-ben az ifjúsági Bajnokok Ligáját, 2018-ban pedig bajnok lett a felnőtt együttessel és elődöntőbe jutott az Európa-ligában.
Az 54 éves Hecking 2016 decemberében vette át az együttes irányítását, s tavaly decemberben még 2020 júniusáig szóló szerződéshosszabbítást jelentettek be a felek.
A mostani szezon első fele remekül sikerült a Mönchengladbachnak, a német bajnokság félidejében a harmadik helyen állt a Borussia Dortmund és a Bayern München mögött. A tavaszi folytatás azonban már kevésbé volt sikeres, már csak ötödik a csapat, azaz nem áll Bajnokok Ligája-indulást érő helyen.