Neymar megzsarolta a PSG elnökét

Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) speaks with Paris Saint-Germain's Qatari president Nasser Al-Khelaifi (R) and Paris Saint-Germain's Portuguese sporting director Antero Henrique before a training session at Saint-Germain-en-Laye, western Paris on September 13, 2018 on the eve of the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Saint Etienne. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain csapatának ez az idény is jókora csalódás, mert hiába lesz francia bajnok az együttes, a Bajnokok Ligájában ezúttal is korán búcsúzott. Ennek köszönhetően egyre több a konfliktus a csapat háza táján, sokat pletykálnak Neymar távozási szándékáról is. A brazil klasszis ráadásul Nasszer al-Kelafi elnökkel is összeveszett.

A tulajdonos és Neymar között állítólag jó a viszony, ez azonban most biztosan megromlott. A csatár ugyanis nyíltan kiállt Dani Alves mellett, akinek a szerződése a szezon végén lejár, al-Kelafi pedig egy meccsszámhoz kötött, mindössze egyéves hosszabbítási ajánlattal rukkolt ki. Alves ezen annyira megsértődött, hogy megfenyegette az elnököt, hogy ingyen lelép az idény végén, ami Neymart is rendesen felpaprikázta.

Dani Alves és Neymar évek óta jó barátok Forrás: AFP/Nicolas Tucat

Az AS.com információi szerint Neymar emiatt személyesen találkozott az elnökkel, és azt hangsúlyozta, hogy

ő is sokkal boldogabb, ha a 35 éves honfitársával játszhat együtt.

A sztárcsatár véleményét osztja Thomas Tuchel vezetőedző is, aki elmondta, Alves kulcsfontosságú tagja a csapatnak, és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is.

A labda most al-Kelafi térfelén pattog, de vigyáznia kell, nehogy megsértse Neymart, aki a hírek szerint már így is azon gondolkozik, hol folytassa pályafutását.