Zidane 60 millió eurót sem sajnálna az olasz csodatiniért

Nicolò Zaniolo, Roma
AS Roma Italian midfielder Nicolo Zaniolo (C) celebrates with AS Roma Italian midfielder Alessandro Florenzi (L) and AS Roma French midfielder Steven Nzonzi after scoring the 3-0 goal during the Italian Serie A football match AS Roma vs Sassuolo on December 26, 2018 at the Olympic stadium in Rome. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Egybehangzó olasz lapértesülések szerint a Real Madrid a nyáron mindent megtesz annak érdekében, hogy az AS Roma olasz csodatinijét, Nicolo Zaniolót a spanyol fővárosba csábítsa. A hírek szerint a Real régi-új edzője, Zinedine Zidane 60 millió eurót sem sajnálna a középpályásért.

A 19 éves játékos az idei szezonban robbant be a köztudatba,

az AS Románál 27 tétmeccsen öt gól és két gólpassz a mérlege. Zaniolo az FC Porto elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán duplázott,

és nem rajta múlt, hogy a visszavágón végül 3-1-re kikapott az olasz együttes, és búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

Nicolo Zaniolóval fél év alatt hatalmasat fordult a világ Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Az olasz lapok szerint Zidane kimondott kérésére érkezne Madridba a középpályás,

akiért a Corriere dello Sport szerint 60 millió eurót is adna a Real Madrid.

Persze az már más kérdés, hogy a Roma hajlandó-e megválni a tehetséges játékostól, aki 2018 nyarán a Radja Nainggolan-üzlet részeként érkezett az olasz fővárosba. Az akkor még csak 1 millió euróra értékelt játékos most már 40 millió eurót ér a Transfermarkt szerint.