A Barca védőjének a szexről is a Real Madrid jut az eszébe

Barcelona La Liga celebrations Barcelona Spain champions Celebrations April 2018 La Liga title
BARCELONA, SPAIN - APRIL 30: Lionel Messi (R) and Gerard Pique (L) of Barcelona greet the fans as they celebrate the 2017-2018 La Liga title on a bus in Barcelona, Spain on April 30, 2018. Lola Bou / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Barcelona focicsapatának katalán védője, Gerard Piqué egy éjszakai beszélgetős műsor vendége volt, ahol rendesen elengedte magát. Az adásban többek között a Real Madridról, Lionel Messiről és a városi rivális Espanyolról is mondott fura dolgokat.

A La Resistencia éjszakai beszélgetős műsorban nem átlagos kérdéseket kapott a válogatott focista, de a válaszok sem hétköznapiak voltak. Arra a kérdésre, miszerint hányszor szexelt az elmúlt hónapban a feleségével, az énekes Shakirával, azonnal viccelődni kezdett.

„A Bernabéu-stadionban vívott két meccs is számít?" – kérdezett vissza tréfálkozva Piqué,

utalva a négy napon belül elért két Real Madrid elleni sikerre.

Gerard Piqué Messi humorát dicsérte Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Lola Bou

De nem ez volt az egyetlen erős mondata a védőnek, a Espanyolról azt mondta, hogy neki több pénze van, mint a városi rivális éves költségvetése (Az Espanyol költségvetése nagyjából 60 millió euró, és nem lehetetlen, hogy Piqué vagyona ennél magasabb. Eleve gazdag családból származik - apja jól menő vállalkozó, anyja az egyik barcelonai kórház igazgatója - és neki is sikeres vállalkozásai vannak, egyes hírek szerint részben Sergio Ramosszal közösen.)

Nem maradhatott el a kérdés Lionel Messiről sem, a csapattársáról azt állítja Piqué, hogy az ötszörös aranylabdás humora utánozhatatlan.

– árulta el a Barca játékosa.