Továbbra is nagy a titkolózás Berki Krisztián haláláról

Vágólapra másolva!
Titkos a boncolási jegyzőkönyv, Berki Mazsi nem akarja nyilvánosságra hozni a részleteket.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián 2022. május 6-án halt meg budapesti otthonában. Holttestére kislánya, Natasa Zselyke talált rá a reggeli órákban, a lakás erkélyén. A reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián házához. A környéket lezárták a rendőrök, erről több képet itt talál.

 A médiaszemélyiség édesanyja teljesen összetört, fájdalma majdnem két év elteltével sem múlik. Nem segít neki, hogy idegenek képtelenségekkel zaklatják.

Titkos boncolási jegyzőkönyv

Berki Krisztián földi maradványait igazságügyi orvosszakértőhöz szállították, hogy kiderüljön, hogy pontosan mi okozta a mindössze 41 éves híresség halálát. A boncolási jegyzőkönyv aztán el is készült, és a törvények szerint az özvegyéhez, Berki Mazsihoz került, aki nem volt hajlandó (azóta sem) nyilvánosságra hozni a halál okát. 

 

Az alig féléves kisgyermekkel magára maradó Berki Mazsi a közös gyermekük érdekében döntött így, nem szerette volna, ha a kis Emma felnőttként elolvassa majd azokat a híreket, amik az édesapja halála után születtek a halálával kapcsolatban. 2022 nyarán számoltunk be róla, hogy óriási erőpróba lehetett Berki Mazsinak végigolvasnia, ő azonban minderről nem beszélt eddig. 

Hódi Pamela nem akarja tudni az igazságot

Berki korábbi párja, Hódi Pamela azt nyilatkozta Hajdú Péter műsorában, hogy ő soha nem is akarja megtudni, mi történt pontosan azon a tragikus éjszakán.

 

Mára már mindannyian jól vannak, az elején viszont rettenetesen nehéz volt feldolgozniuk a gyászt.
 

Ha úgy történik az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna.

Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, mi történt az apjával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt feldolgozni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt."

Csak pletykák vannak, nincs bizonyíték

A pletykák szerint Krisztián vérében teljesítményfokozók és tudatmódosítók is lehettek, de erre vonatkozólag semmilyen bizonyíték nem került elő 

- írja a Bors.