Marcelónak hazudnia kellett Ronaldo miatt

Bayern Munich vs Real Madrid Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE
25 April 2018, Germany, Munich: Soccer, Champions League, knockout round, semi-final, first-leg, Bayern Munich vs. Real Madrid. Madrid's Cristiano Ronaldo (L) and Marcelo speaking during the warm-up. Photo: Sven Hoppe/dpa
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo már a 2018-as Bajnokok Ligája-döntő előtt eldöntötte, hogy elhagyja a Real Madridot.

Marcelóval Tatiana Mantovani újságíró készített interjút, akinek a brazil elárulta, hogy Ronaldo már napokkal a Liverpool elleni BL-döntő előtt elmondta neki, hogy távozni fog. „Az egyik edzésen odajött hozzám, és azt mondta: figyelj, itt hagylak titeket."

Marcelo már a BL-döntő előtt tudta, hogy Ronaldo távozni fog Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sven Hoppe

Ezzel egyidejűleg az is kiderült, hogy korábban Marcelo hazudott Mantovaninak, ugyanis amikor felröppentek az első hírek Ronaldo távozásával kapcsolatban, az újságíró Marcelónál próbált meg puhatolózni. „Muszáj volt hazudnom" – mondta a brazil, aki közismerten Ronaldo legjobb barátja volt Madridban.

Ronaldo hivatalosan 2018. július 10-én lett a Juventus játékosa, de a Realtól való távozása már a BL-döntő óta sejthető volt, amikor múlt időben beszélt a madridi karrierjéről.

Marcelo on Cristiano Ronaldo's Real Madrid exit: "I had to lie"

Brazilian media outlet Esporte Interativo has taken to social media to release a video teaser of an exclusive interview with Real Madrid's Marcelo - and it's a clip in which the left-back makes an interesting admission about Cristiano Ronaldo's summer departure from the LaLiga club.