Vágólapra másolva!
Az angol The Guardian értesülése szerint a német rekordbajnok Bayern München 30 millió fontot ajánlott a Chelsea 18 éves támadójáért, az U17-es világbajnok Callum Hudson-Odoiért.

A Bayern München már hónapok óta dolgozik az angol szupertehetség leigazolásán. Korábban 15, majd 25 milliós ajánlatot tett érte a Chelsea-nek, de a londoni klub mindkét esetben visszadobta azt.

A 18 éves szélsőnek 2020 nyaráig érvényes szerződése a Chelsea-vel, azonban nem hajlik a hosszabbításra, így a londoni klubnak minél hamarabb pénzt kellene csinálnia belőle, így nem kizárt, hogy már a téli átigazolási időszakban Münchenbe költözik.

Callum Hudson-Odoi rekordösszegért igazolhat a Bayern Münchenhez Forrás: NurPhoto/Nicolas Economou/NurPhoto/Nicolas Economou

Callum Hudson-Odoi 2017-ben U17-es világbajnokságot nyert az angol válogatottal, azonban a fejlődése érdekében klubot szeretne váltani, ugyanis az idei szezonban csak egy bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget Maurizio Sarritől. Az Európa-ligában már több babér termett neki. Négy meccsen is pályára lépett, a PAOK Szaloniki ellen 4-0-ra megnyert találkozón gólt szerzett és gólpasszt is adott.

Amennyiben a Chelsea elfogadja a Bayern München 30 millió fontos ajánlatát, Hudson-Odoi a manchesteri Luke Shaw-val együtt a legdrágábban megvásárolt tinédzserek lehetnek az angol futballtörténelemben.