Vágólapra másolva!
José Mourinho ügynöke, Jorge Mendes szerint a Manchester Unitednél elégedettek a portugál menedzser munkájával.

15 forduló után a United csak a nyolcadik a Premier League-ben, és már 18 pont a hátránya a listavezető Manchester City mögött. A rossz kezdés miatt óriási a nyomás Mourinhón, de Mendes szerint a klub vezetősége támogatja a menedzsert, akinek jelenlegi szerződése 2020-ig szól.

Minden meccsen óriási nyomás van Mourinhón Forrás: AFP/Marco Bertorello

"Vannak pletykák arról, hogy Mourinho távozik a Unitedtől, de ezeknek nincs valóságalapjuk. José jól érzi magát a klubnál, a klub pedig elégedett vele. Hosszú távú szerződése van, és teljesen elkötelezte magát amellett, hogy egy győztes projektet építsen" - mondta Mendes.

Az ESPN arról ír, hogy Mendes nem szokott túl gyakran az ügyfelei védelmére kelni, de érdekes, hogy a most a Gestifute nevezetű ügynökségén kiadott közlemény ugyanarra a napra esett, amikor a United megszellőztette, hogy nyáron Mauricio Pochettino veheti át a csapat irányítását.

Az ESPN arról is említést teszi, hogy a United az első 15 bajnokiján mindössze 23 pontot gyűjtött, amihez hasonló rossz kezdés után csak az Arsenal (2012/13 és 2014/15) tudott visszakapaszkodni a top 4-be az elmúlt évtizedben.