Vágólapra másolva!
Eppel Márton és Elek Ákos csapata, a kazah Kajrat Almati hazai pályán 2-1-re kikapott a cseh Sigma Olomouctól az Európa-liga-selejtező 3. fordulójának visszavágó mérkőzésén, így kettős vereséggel, 4-1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A kazah csapat gólját az ötszörös magyar válogatott Eppel Márton szerezte, aki ezzel hat El-selejtezőn hatszor volt eredményes.

A Kajrat Almati másik magyar játékosa, Elek Ákos kezdőként végig a pályán volt, míg Eppel a 34. percben csereként állt be - a vendégek ekkor már 1-0-ra vezettek -, és a 61. percben ő szerezte a kazah együttes becsületgólját, a hajrában pedig sárga lapot kapott. A kazahoktól két játékost kiállított a játékvezető. Eppel az El-selejtező mind a hat mérkőzésén lehetőséget kapott a Kajrat Almatiban, és hat góllal zárt.

A 48 csapatos csoportkörbe a 17 kiemelt gárda mellé a selejtező negyedik fordulójának 21 továbbjutója kerül - a találkozókat jövő héten, illetve augusztus 30-án rendezik -, valamint további tíz kieső a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik és negyedik fordulójából.

Európa-liga, selejtező, 3. forduló, visszavágó:
Kajrat Almati (kazah)-Sigma Olomouc (cseh) 1-2 (0-1)
Továbbjutott: a Sigma Olomouc, kettős győzelemmel, 4-1-es gólkülönbséggel.