Vágólapra másolva!
Oroszországban már javában készülnek a nyári labdarúgó-világbajnokságra, így ennek szellemében jégszobor-kiállítás nyílt Moszkvában, ahol negyven labdarúgóról készült remekművet csodálhatnak meg az oda látogatók.

Természetesen a világbajnokság egyik legnagyobb sztárját, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót is megörökítették, de ezúttal sem sikerült tökéletesen elkapni a portugál támadó vonásait.

Cristiano Ronaldo Moszkvában kiállított jégszobra Forrás: AFP/Mladen Antonov

Nem ez az első eset, hogy a Real Madrid játékosa szobrot kap. Tavaly márciusban a Cristiano Ronaldóról elnevezett funchali repülőtéren felavatott mellszobor kergette őrületbe az abszurd humorra fogékony közönséget.

Embertelen mémáradat zúdul C. Ronaldo félresikerült szobrára

A Cristiano Ronaldóról elnevezett funchali repülőtéren szerdán leleplezett mellszobor senki szerint nem hasonlít a modellre, viszont mindenki szerint hasonlít valaki másra. Madeira nem tud betelni világhírűvé vált szülöttjével, úgyhogy az egész alakos, óriási szobor után, ami munkában - azaz futballistaként - ábrázolja, és szintén kihívásokkal küzd bizonyos értelemben, ezúttal a Cristiano Ronaldóról elnevezett funchali repülőtéren szerdán felavatott mellszobor kergette őrületbe az abszurd humorra fogékony közönséget.