Európai topklub érdeklődik a Fradi egykori hátvédje iránt

Celta Vigo v FK Krasnodar - UEFA Europa League Round of 16: First Leg Celta de Vigo COMMEMORATION Club Soccer Competition Round Daniel Wass Estadio de Balaídos First Leg Galicia HORIZONTAL Match - Sport Midfielder Photography Scoring Soccer SOCCER PLAYER
Cristian Ramirez defender of Krasnodar FC (12) during the UEFA Europa League Round of 8 first leg match between Celta de Vigo and Krasnodar FC at Balaidos Stadium on March 9, 2017 in Vigo, Spain. (Photo by Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport török sajtóinformációkra hivatkozva arról számolt be, hogy a Ferencvárostól egy évvel ezelőtt az orosz FK Krasznodarhoz igazoló Cristian Ramírez télen a török Fenerbahce csapatához kerülhet.

A Fenerbahce a 23 éves ecuadori játékoson kívül az olasz Domenico Criscitót nézte ki a bal oldali védő posztra, ám Ramírez szerződése nyáron lejár az oroszoknál, így ha pénzt akarnak érte, most kellene eladniuk.

A törökök állítólag már fel is vették a kapcsolatot a játékosok menedzsereivel és klubjaival, a hétvégén pedig a tárgyalásokra is sor kerül.

Cristian Ramírez Oroszországból Törökországba teheti át a székhelyét, a Fenerbahce érdeklődik iránta Forrás: NurPhoto/Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto/Jose Manuel Alvarez Rey

Cristian Ramírez a 2017–2018-as szezonban összesen 18 tétmérkőzésen lépett pályára az FK Krasznodarban, s ezeken két gólpasszt osztott ki.

A 14-szeres ecuadori válogatott futballista 2015 januárjától két évig erősítette a Ferencvárost, melynek színeiben 71-szer szerepelt, magyar bajnok és (kétszer is) kupagyőztes lett.