Vágólapra másolva!
Egy fejelés után lett rosszul november elején Markovics Dávid, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kótaj focistája. A Blikk azt írja, a korábban a Nyíregyháza játékosaként az élvonalban és a Ligakupában is pályára lépett támadónál agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok.

A Nagyhalász elleni mérkőzésen esett össze azután, hogy a labdába fejelt. Nem tudta mozgatni a végtagjait, zsibbadást érzett a karjaiban, lábaiban, felállni sem tudott. A történtek után kórházba vitték, ott közölték vele a sokkoló hírt, hogy agydaganata van.

- idézi a fiatal labdarúgót a Blikk.

Markovics Dávid mindent megtesz a gyógyulásért Forrás: Markovics Dávid Facebook

"Az a szerencsém, hogy idejében felfedezték a daganatot. Ha lehet ebben a szituációban így fogalmazni, jó hír, hogy a csonthoz közel van, így nincs akadálya az operációnak.

Most jól érzem magam, szedem a gyógyszereket, követem az orvos utasításait. Hétfőn fekszem be a debreceni kórházba, ahol néhány napon belül megműtenek. Mindenki végtelenül kedves velem, nyugtatnak, folyamatosan biztatnak, tartják bennem a lelket" - mondta a lapnak.

Markovics Dávid biztos benne, hogy legyőzi a betegséget.

"Szeretnék még az NB I-ben szerepelni, s arról az álmomról sem mondok le, hogy egyszer válogatott legyek. Nagy erőt ad a családom, a párom és a csapattársaim támogatása, rengeteg biztató üzenetet kapok,

amelyek segítenek ebben a rendkívül nehéz helyzetben. Hálás vagyok, jólesik a szeretet, mindent megteszek, hogy meggyógyuljak. Ahogy a meccseken, most is győzni akarok."